Actorii cu roluri care li se potrivesc ca o mănușă

Numerosi sunt actorii care au jucat anumite roluri care le-au schimbat viata pentru totdeauna. Unele din aceste roluri au fost atat de bune, incat interpretii lor au repetat formula de-a lungul intregii lor cariere. In consecinta, acesti actori si actrite sunt alesi in general, pentru a juca acelasi gen de personaje. Unii ar putea zice ca nu sunt atat de polivalenti. Dar un lucru e sigur- incarneaza cu succes roluri extrem de specifice.

Cameron Diaz. Cameron Diaz nu este doar un chip frumos. De la comedie la actiune, Cameron Diaz aduce mereu acel « je ne sais quoi » care le lipseste personajelor sale.

Johnny Deep. Bizar si minunat, Johnny Deep poate imbina de minune obscuritatea, umorul si excentricitatea.

Samuel L. Jackson. Nu mai avem ce spune despre acest actor magnific. Este pur si simplu un actor cu un talent colosal.

Danny Trejo. Ai nevoie de un personaj malefic sau bad boy mexican pentru filmul tau? La Danny Trejo trebuie sa apelezi. Nu vei gasi pe cineva mai bun.

Hugh Grant. Un actor care incarneaza perfect rolurile unui gentleman englez, usor neindemanatic dar extrem de romantic.

Morgan Freeman. Cu vocea sa sublima, acest actor poate incarna de minune rolul naratorului in orice film. Un narrator intelept care te va face sa devii dependent de experienta sa si de intelepciunea sa.

Al Pacino. Oare ce au in comun « Scarface », « The Godfather » sau “Carlito”. Pe cel mai frumos si mai talentat gangster, Al Pacino.

Arnold Schwarzenegger. Eroul ultim al actiunii in « Conan barbarul » si minunatul “Terminator”. Are o multime de roluri de actiune clasice care i se potrivesc de minune.

Zooey Deschanel. Zooey Deschanel are o latura mai hipster si este alegerea ideala pentru a juca personaje putin mai bizare.

Vin Diesel. Eroul chel de actiune si cu un look si privire de bad boy. Este de ajuns daca il « arunci » intr-o masina puternica si daca ii dai si o arma, fiind gata mereu de actiune.

Chris Tucker. Un tip foarte amuzant si care vorbeste foarte mult. Atunci cand intra in bucluc, tipetele sale te vor face sa lesini de ras.

Jeff Goldblum. Il poti pune intr-un halat de laborator sau sa il inconjori de carti. Va juca mereu la perfectie rolul unui intelectual.
.
Steve Carrell. Un tip obisnuit, putin neindemanatic, care ar putea oricand sa fie vecinul tau contabil.

Tommy Lee Jones. Un tip blazat, foarte serios si foarte sigur pe el, care are de fapt cea mai mare inima.

Denzel Washington. Un politist suav care este dur, dar just. In rolurile de autoritate este foarte bun.

Jason Statham. Un dur de origine britanica care este mereu nervos si gata sa sara la bataie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?