Biohackers de pe Netflix – ne uităm sau nu?

Serialul Biohackers a fost pus de curand online. Dar oare ce parere au unii despre acest serial? Vor fi sau nu sedusi de acest nou thriller tehnologic?

Chiar si in plina vara, platforma celebra Netflix continua sa ne atate sau sa ne seduca, propunand noi continuturi in catalogul sau, promitandu-ne marea cu sarea. Printre noutatile cele mai « hot », putem aminti si serialul Biohackers, care a aparut in mediul online pe 20 august.

Despre ce vorbim? Despre noul serial SF venit direct din Germania, care se pare, mai ales, ca este un demn succesor al lui « Dark ». Aici se urmareste destinul lui Mia, o tanara studenta in primul an la medicina, care este foarte interesata de tehnologiile de biohacking. Dar interesul sau nu este pur academic si pana la urma, ajunge sa ia parte la experimente genetice ilegale. Un risc pe care este gata sa si-l asume, datorita mai ales unui plan pe care il are secret.

Foarte orientat inspre noile tehnologii, serialul se vrea unul foarte ambitios. Rezultatul va fi oare unul la inaltimea asteptarilor?

Biohackers sau atunci cand oamenii de stiinta se joaca de-a Dumnezeu. Acest serial, foarte modern, are o tematica extrem de actuala. Cum ar fi daca stiinta ar putea sa ne editeze sau sa ne amelioreze corpul? Sau sa ne ajute pentru a disparea maladiile genetice?

In spatele acestei promsiuni, Netflix ne promite un tehno-thriller mai degraba simplu, dar eficient.

Inca de la primele imagini ale serialului, ne regasim profund in inima a ceea ce va fi intriga serialului. Este vorba despre un atac terorist intr-un tren care pierde pasagerii unii dupa altii. O tanara femeie, studenta la medicina este singura care inca ramane in picioare. Ne intoarcem apoi cu doua saptamani inainte in campus, unde Mia, studenta despre care este vorba, intra la Facultatea de Medicina de la Fribourg. Intelegem foarte repede ca exista o legatura intre cea mai celebra profesoara de la Universitate si defunctul frate geaman al eroinei. Dar este adevarat ca adevarata sa natura nu va fi revelata pe parcursul serialului, ci doar la sfarsitul sau.

Mia va castiga increderea briliantei profesoare Lorenz, care este evident ca ascunde un secret. Un secret atat de important incat este pe cale sa schimbe destinul umanitatii. Va trebui insa sa aleaga de ce parte sa fie atunci cand descoperirea revolutionara este pe cale sa cada in mainile cui nu trebuie.

Serialul, care te va suprinde si pe tine in mod regulat, evita chiar si capcana triunghiului amoros care se deseneaza totusi in primele secunde pentru spectatorii atenti.

In orice caz, Biohackers merita sa fie descoperit. Chiar daca trebuia sa apara in aprilie si a fost amanat din cauza pandemiei, este o frumoasa supriza a verii.
Serialul Biohackers este creatia lui Christian Diter, de origine germana, plecat la Hollywood unde a realizat comedii romantice precum Love Rosie si jumatate din serialul Girlboss anulat dupa un sezon. A revenit insa in tara sa pentru a realiza acest serial care este foarte promitator.

Lasă un răspuns