Cele mai frumoase duo-uri mamă-fiică de pe ecran

Chiar daca relatia dintre mama si fiica este prezentata in foarte multe seriale sau filme, aceasta este una extrem de emotionanta si de captivanta. Va amintiti deci de aceste duo-uri emblematice?

O realtie atat de frumoasa si de complice, incat de multe ori am visat sa fim noi in locul lor…

Joyce si Buffy Summers, in « Buffy, the Vampire Slayer ». De obicei, Buffy este in centrul actiunii, dar natura blanda si intelegatoare a mamei sale a permis tinerei sa salveze lumea de mai multe ori. Deci Joyce, multumim.

Donna si Sophie Sheridan, in « Mamma Mia ». In ciuda frustrarii lui Sophie, de a nu sti cine este tatal sau, acest duo mama- fiica este unul din cele mai emotionante.

Grace si Brianna, « Grace and Frankie ».Serialul de success de pe Netflix prezinta o mama si o fiica cu cele mai puternice personalitati. Conversatiile lor sunt cele mai interesante si cele mai delicioase.

Lorelai si Rrory Gilmore, « Gilmore Girls ». Dialoguri tinute cu 100 la ora, mancare nesanatoasa, un consum excesiv de cafea, o dragoste profunda si un respect reciproc fac din acest duo un model veritabil pentru orice relatie mama-fiica.

Anna si Tess Coleman, « Freaky Friday ». acest duo din filmul cult despre mama si fiica care ajung sa isi schimbe locul una cu alta, nu mai are nevoie de nicio prezentare, nici de explicatii.

Madame George si Regina George, in « Mean Girls ». Nu este o mama obisnuita, ci una super cool. Rolul lui Amy Poehler, in calitate de mama dependenta de marca Juicy couture nu este unul foarte admirabil, dar unul legendar.

Cora, Edith, Mary si Sybil Crawley, « Downtown Abbey”. Chiar daca este mai mult decat un duo, Cora Crawley este o adevarata luptatoare si pe umarul ei plang toate fiicele sale.

Sonu si Mindy Lahiri, “The Mindy Project”. Relatia dintre Mindy si Sonu este excelenta, deoarece aceasta explica excentricitatea lui Mindy si intelepciunea de care da dovada in cele mai critice momente.

Sarah Braverman si Amber Holt, « Parenthood ». lauren Graham trebuie sa aiba instictul matern in sange deoarece vine si cu aceasta incredibila calitate si pe ecran, intr-o relatie foarte reconfortanta.

Rainbow si Zoey Johnson, Black-ish. Rainbow este o mama optimista si energica, care cel mai adesea pare sa nu stie cum sa comunice cu fiica sa, obsedata de mijloacele mass-media. In ciuda tutror lucrurilor insa, cele doua se admira si se sustin reciproc si clipele de candoare sunt cu adevarat memorabile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?