Fatale: un thriller încărcat de erotism care se bucură de succes pe Netflix

In acest moment, unul din cele mai populare filme de pe Netflix este Fatale, un thriller cu Hillary Swank. Un thriller care amesteca intriga politista si tensiunea sexuala. Va spunem totul despre acest lung-metraj si va dam argumentele care ar putea sa va convinga sa il urmariti negresit.

Fatale: un film in care joaca o mare actrita
Pe langa marile succese cu care ne-a obisnuit, Netflix ne mai rezerva unele surprize mai putin populare. Una din aceste surprize este Fatale. In spatele camerei de filmat se afla Deon Taylor, un realizator care nu are filme foarte remarcabile la activ. Veritabilul punct forte al filmului este Hilary Swank, o actrita care a primit deja doua premii Oscar pentru interpretarea in alte filme. Unul pentru Boys Don’t Cry si altul pentru Million Dollar Baby.

Filmul se intereseaza de povestea lui Derrick Taylor, un fost jucator de baschet, care isi inseala sotia intr-o seara in Las Vegas. La scurt timp, Derrick este victima unui jaf. Inspectoarea Valerie Quinlan este cea care primeste acest caz. Or, se dovedeste ca Valerie este aceeasi femeie cu care Derrick s-a distrat de minune in Las Vegas. Va descoperi cu surprindere ca nu este tocmai bine intentionata si il va trage intr-o sprirala infernala.

Scenariul, alambicat, rezerva o mare doza de suspans, ne dam seama ca de-a lungul filmului ne sunt rezervate cateva mari surprize. Titlul explica in mare parte succesul de care s-a bucurat filmul. Se adauga o mica nota de erotism si o actrita cunoscuta dupa care ai toate argumentele pentru a convinge spectatorii. Fara Hillary Swank si fara eticheta Netflix datele problemei nu credem ca ar fi fost aceleasi. Daca te astepti la un film excelent atunci risti sa fii dezamagit. Ceilalti se pot lasa tentati de acest film, in functie de gradul lor de exigenta.

Lasă un răspuns