La Casa de Papel – topul incoerențelor ale sezonului 3

La Casa del Papel vine cu o serie de incoerente. Descopera care sunt cele mai mari incoerente relevate de sezonul cu numarul 3.

Un personaj in pericol de moarte, un Profesor batut, o inspectoare noua…sezonul cu numarul 3 al serialului La Casa del Papel a starnit cateva controverse. Mai ales sfarsitul sezonului care a si emotionat cateva perosoane printre altele. Ca de obicei, serialul creat de Alex Pina nu a venit cu subiecte chiar fine de-a lungul celor 8 noi episoade si au existat chiar si o serie de incoerente scoase la iveala de cei mai perspicacce. Tu ai vazut altele?

Dupa regasire, Profesorul, Tokyo, Nairobi si coechipierii sai reusesc sa se reintoarca in Spania fara sa fie arestati, chiar daca sunt cautati pe plan international de autoritatile din intreaga lume. Ba mai mult, in momentul jafului, Tokyo si Denver se afiseaza cu fata descoperita in fata sediului Bancii Spaniei fara ca vreun politist sa ii recunoasca. Si marmota invelea ciocolata, nu?

Hotii reusesc sa faca in asa fel incat aparatele de zbor cu care arunca banii deasupra Madridului sa survoleze cerul fara ca nimeni sa ii opreasca. Au obtinut vreo autorizatie in acest sens? Si daca nu, de ce nu i-a oprit politia? Nu vom avea vreodata un raspuns la aceasta interbare…

Pentru a putea intra in sediul Bancii Spaniei, raufacatorii reusesc sa puna mana pe cateva camioane Bripac care le permite sa se dea drept agenti ce au sarcina de a proteja aceasta banca. Insa cum au facut de au reusit sa faca rost de ele atat de repede? O intrebare la care doar Alex Pina are raspunsul…

Palermo si hotii sai trec de mai multe ori, timp de mai multe zile prin fata Bancii Spaniei insa, in afara de Bogota care mananca paine si chorizo, pe ceilalti nu ii vedem niciodata mancand. Cu ce traiesc, cu aer?

Cand Angel reuseste sa puna mana pe masina apartinand Profesorului si lui Raquel, acesta spune ca garda civila este cea care a dat alerta. Adevarul este ca un angajat al garzii civile a facut turul masinii timp de cateva minute insa dupa cateva minute a plecat fara sa stie ca este vorba despre masina celui mai mare sef al hotilor, Profesorul. Hei, ce s-a intamplat, am ratat vreun episod? Cel putin aceasta este impresia cu care ramai…

In ultimul episod al sezonului, realizand ca Raquel este in pericol de moarte, Profesorul coboara din copacul in care a stat ascuns mai multa vreme. In timp ce perimetrul este supravegheat de un numar mare de politisti, cei doi au disparut fara urma. Mai sa fie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?