Mindhunter sezonul 2 – primul trailer ne dă deja fiori

Ai asteptat cu nerabdare acest nou sezon, ei bine, este deja aici. Sezonul 2 al serialului Mindhunter va fi difuzat pe Netflix incepand cu data de 16 august si nu va fi mai presarat de bucurii ca primul sezon, chiar din contra. Pentru aceasta noua serie de episoade, noul serial care vorbeste despre ucigasi in serie precum Ed Kemper se reintoarce. Dovada cu primul trailer dezvaluit pentru sezonul 2.

Sezonul 2 al serialului Mindhunter a fost asteptat cu nerabdare de abonatii Netflix si se confirma faptul ca personajele interpretate de Jonathan Groff, Holt McCallany si Anna Torv vor fi prezente in aceste nou sezon. La sfarsitul sezonului 1 l-am lasat pe Ford in mijlocul unui atac de panic provocat de un nou conflict cu Ed Kemper. Actiunea din sezonul 2 se reia la cativa ani de la aceasta confruntare.

Charles Manson in program. In aceste noi episoade, trio-ul de soc format din Ford, Tench si Carr va incerca sa patrunda in secretele subconstientului unor noi ucigasi in serie deosebit de periculosi. Actiunea principala a sezonului 2 se va invarti in jurul cazului de ucideri petrecute in Atlanta intre anii 1979-1981. In mai putin de doi ani, 28 de copii, adolescenti si adulti au fost ucisi. Wayne Williams a fost cel condamnat pentru doua din aceste crime teribile, asupra doi adulti. Politia i-a atribuit in egala masura uciderea mai multor copii insa barbatul nu a fost niciodata judecat si a scapat necondamnat pentru aceste crime. Acest serial il va introduce in program pe Charles Manson, un celebru criminal american si liderul unei secte al carei membri au comis o serie de 9 crime intre iulie si august 1969 printre care cea asupra lui Sharon Tate, sotia realizatorului Roman Polanski, insarcinata in 8 luni in momentul crimei. Damon Herriman este cel care l-a interpretat deja pe Charles Manson in filmul lui Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood. Ed va fi si el prezent in intriga dupa cum se poate vedea si din trailer.

Intr-un interviu, Fincher a declarat ca isi doreste ca sezonul 2 sa prezinte si celebrul caz ATKID mai exact cel al copiilor din Atlanta, ucisi in perioada 1979-1981 si iata ca acest lucru s-a concretizat deja.

Creat de catre Joe Penhall si produs de David Fincher si Charlize Theron, serialul Mindhunter ii are drept protagonisti pe Jonathan Groff, Holt McCallany si Anna Torv, proiectul fiind prezentandu-se drept un thriller psihologic ce isi are actiunea plasata in anii ’70.

Sezonul 2 al srialului Mindhunter va fi disponibil pe Netflix incepand cu 16 august.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?