Sezonul 15 din serialul Grey’s Anatomy va fi foarte lung!

In sfarsit o veste buna pentru toti fanii inraiti ai serialului Grey’s Anatomy. Sezonul 15 se anunta a fi foarte lung. Un lucru foarte bun deoarece niciun sezon al acestui soap-opera medico-romantic nu a fost atat de lung.

Avem tendinta sa spunem uneori ca marimea nu conteaza, dar nu ne putem minti, in unele cazuri chiar este importanta, mai ales atunci cand vine vorba despre serialele preferate. Cu cat mai multe episoade, cu atat mai bine. Nu-i asa?

Cu cat aventurile lui Meredith, Bailey, Jackson sau Owen sunt mai lungi, cu atat mai bine.

Deci sezonul 15 al serialului Grey’s Anatomy, care va aparea in curand va fi extra lung. Va deveni astfel serialul medical cel mai lung din istorie, depasind celebrul si clasicul E. R, cu cele 15 sezoane si 331 episoade. Dar serialul creat de Shonda Rhomes are ambitii mai mari, vrand sa depaseasca numarul de episoade.

Va avea cu trei episoade mai mult decat cele prevazute intial, cu un total de 25 de episoade. In toata istoria celebrului serial, doar 3 sezoane au durat atta de mult. Este vorba despre sezonul 2, 3 si 11. Sezonul 2 chiar a depasit aceasta durata cu numai putin de 27 de episoade. S-a incheiat cu moartea teribila a lui Denny Duquette, sotul lui Izzy.

Un final emotionant pentru serial?

Daca fanii vor fi incantati de aceasta veste, multi se intreaba pe retelele sociale cu privire la motivele acestui sezon extra-lung.

Producatorii au decis sa faca 25 de episoade in loc de 22 pentru a oferi lui Meredith mai mult timp pentru a se decide intre DeLuca sau noul zeu de la orto Link? Sau pentru a continua povestea lui Jennifer Grey?

Sau oare se anticipeaza o noua catastrofa care sa mobilizeze intreaga echipa de medici de la Grey Sloan Memorial pentru o perioada mai indelungata de timp? In orice caz, dupa prabusirea avionului, dupa furtuna, incendiul, accidentul de feribot sau multe altele, oare ce ne mai rezerva producatorii?

In plus, in sezonul 15 isi va face aparitia Chris Carmack, zeul de la orto pe care l-ai mai vazut cu siguranta in Smallville sau Desperate Housewives.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?