Sezonul 9 al serialului American Horror Story se dezvăluie într-un nou trailer

Iata o veste care cu siguranta ii va incanta pe fanii serialului American Horror Story. Celebrul serial de groaza se reintoarce cu un nou sezon, in genul filmului slasher. O serie de noi imagini au fost dezvaluite de curand.

Cu fiecare szon nou de American Horror Story avem de-a face cu o poveste noua. Pentru sezonul cu numarul 9 serialul horror se va derula in anii ’80. Se anunta a fi un sezon extrem de promitator. Noi imagini au fost dezvaluite de FX si promit un sezon ultra retro. Un alt trailer dezvaluit de insusi Ryan Murphy la inceput de luna iulie a aparut online. Realizatorul pare sa isi doreasca sa se reintoarca la surse cu acest nou sezon, semnand inca un sezon horror.

Lui Ryan Murphy ii place sa varieze placerile. Dupa ce a explorat un viitor apocaliptic in sezonul 8, acest showrunner face un pas destul de mare in trecut pentru sezonul 9 care urmeaza sa se desfasoare in anii 1980. Intitulat 1984, sezonul 9 al serialului American Horror Story se va derula in genul filmlor slasher, un sub gen al fimelor horror si pune in scena un ucigas in serie care pare extrem de decis sa elimine din peisaj un grup de tineri.

Pe data de 10 aprilie Ryan Murphy ne prezenta primul trailer al noului sezon al serialului American Horror Story. Acesta a fost dezvaluit pe contul sau de Instagram, punand in scena o tanara femeie care incearca sa fuga, sa scape de un psihopat aflat pe urmele sale.

Distributia sezonului 9 al serialului American Horror Story. Pentru prima data de la lansarea acestui serial, Evan Peters – excelent de altfel in sezonul 7- nu va face parte din distributia noului sezon. O decizie pe care actorul a luat-o si care a fost confirmata. Se pare ca actorul avea nevoie de o pauza in cariera.

Excelenta Sarah Paulson – prezenta in absolut toate sezoanele ale serialulu American Horror Story – va fi si ea absenta, spre disperarea fanilor serialului. Insa aceasta din urma are o scuza buna. Trebuie sa se consacre in totalitate rolului din Ratched, noul serial semnat de Ryan Murphy pentru Netflix, serial in care actrita va juca unul din rolurile principale.

Emma Robertson – pe care adoram sa o detestam in rolul lui Madison Montgomery in sezoanele 3 si 8 ale serialului American Horror Story va fi prezenta in acest nou sezon dar si excelentii Billie Lourd, Adina Porter, et Leslie Grossman.

Va trebui sa mai avem putina rabdare pentru a descoperi primul epsiod al noului sezon care nu va fi difuzat decat incepand cu 19 septembrie. Pentru moment, pe Netflix inca poate fi urmarit sezonul 2 consacrat uciderii lui Gianni Versace.

Lasă un răspuns