Shadow and Bone, cel mai bun serial al momentului

Dupa ambianta sportiva si conviviala de la Big Shot, schimbam decorul pe Netflix cu Shadow and Bone, noul serial fantasy made in Netflix, care te va face sa devii dependent, asta e sigur.

Noul serial Netflix, Shadow and Bone, saga Grisha este cel care te va scunfunda in cel mai frumos univers fantasy. Acesta este inspirat de celebra trilogie literara Grisha, dar si de duologia Six of Crows, a lui Leigh Bardugo. Aici urmarim destinul Alinei Starkov, o tanara soldat orfana, a carei viata va fi data peste cap de la o zi la alta, atunci cand descopera puterea pe care o poseda. Adica cea de a ivoca lumina.

Tanara se va alatura astfel unei armate magice compusa din soldati, numiti Grishas, deoarece aiblitatile sale ar putea permite eliberarea poporului sau. Iar drumul sau, in incercarea de a distruge Shadow Fold, peretele de ceata care divizeaza regatul va fi presarat doar cu probleme si provocari si Alina va descoperi foarte repede ca nu poate sa aiba incredere in toata lumea.

Eroina din Shadow and Bone este interpretata de catre Jessie Mei Li (Shortflix). Alaturi de ea, Ben Barnes (The Punisher) are rolul generalului Kirigan, care conduce armata Grisha, Freddy Carter (Free Rein) este Kaz Brekker, Amita Suman (The Outpost) are rolul lui Inej, in timp ce Archie Renaux (Gold Digger) il intepreteaza pe Malyen Oretsev. De altfel, fanii Harry Potter cu siguranta ca au recunoscut-o pe Zoë Wanamaker, care este Madame Bibine in saga si care are aici rolul lui Baghra.

Cei care adora serialele Game of Thrones sau His Dark Materials vor adora cu siguranta acest nou serial. Alina pare sa aiba multe lucruri in comun cu Lyra. Ambele sunt elementul central al unei intrigi epice unde aparentele sunt uneori inselatoare.

Lasă un răspuns