Sony prezintă un Xperia X5 5G în cadrul MWC

Sony vine cu o serie de propuneri, de demonstratii ale unui prototip Xperia X5 5G in cadrul MWC 2019. Marca evoca o iesire in viitorul apropiat, o evolutie. In ultimele zile au fost lansate numeroase smartphone-uri compatibile 5G printre care Galaxy S10 5G, Xiaomi Mi Mix 3 5G si Huawei Mate X.

Mai multi constructori au prezentat, chiar au lansat, un smartphone in timpul MWC de la Barcelona. O tendinta la care s-a aliniat inclusiv Sony. Conform informatiilor, un prototip 5G al marcii japoneze era expus pe standurile Sony.

Sony inca isi testeaza smartphone-ul Xperia 5G. Se poate remarca faptul ca aparatul propune un format mai alungit, noul pariu al lui Sony care si-a oficializat deja un alt model, Xperia 1 cu un ecran cu un aspect ratio 21 :9. Se pare ca fabricantul vrea sa impuna acest standard pe urmatoarele modele lansate pe piata. Trebuie sa mentionam faptul ca nu este vorba despre un produs final. Drept urmare, nu trebuie sa va faceti griji, in cazul in care ati vazut cateva poze de la prezentare, cu privire la designul putin cam grosier cu margini destul de generoase. Sony nu a precizat inca o data de lansare pentru acest model Xperia 5G. A precizat totusi faptul ca este implicat masiv in 5G insa pentru moment a ales sa nu lanseze nimic. Marca evoca totusi o disponibilitate intr-un viitor apropiat.

Concurentii lui Sony nu au stat nici ei deoparte. Primul care a dat lovitura inca de la inceput de an este Samsung odata cu anuntarea modelului sau Samsung Galaxy S10 5G. Acesta urmeaza sa fie lansat in luna aprilie in Statele Unite ale Americii si in Coreea de Sud, dupa care, pe la inceputul verii in Europa.

Xiaomi Mi Mix 3 5G a fost si el oficializat de curand, cu un pret incepand de la 599 de euro. In ceea ce priveste un alt constructor cunoscut de pe piata, Huawei, primul produs compatibil 5G al sau este Mate X pliabil care a facut senzatie deja insa care este departe de a fi abordabil in ceea ce priveste pretul care incepe de la 2300 de euro, mai scump ca si Galaxy Fold care va costa 2000 de euro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?