Tot ce trebuie să știi despre seria Galaxy A de la Samsung

Samsung a anuntat recent noua serie A pentru Galaxy menita sa inlocuiasca seria J. Noile modele A dispun de un Infinity Display, de o baterie puternica si toate beneficiaza de Android 9.0 Pie. Aceste aparate din gama mid-range ofera o serie de specificatii impresionante la preturi abordabile. Iata tot ce trebuie sa stii despre seria Galaxy A de la Samsung.

Samsung Galaxy A10. A10 este unul din putinele smartphone-uri cu adevarat de buget oferite de Samsung. Dispune de un display Infinity-V, de o baterie de 3400 mAh, este dotat cu One UI bazat pe Android 9.0 Pie si are un pret mai mult decat acceptabil, 120 de dolari.

Samsung Galaxy A40. Galaxy A40 vine cu un design elegant si compact cu un ecran panoramic Super AMOLED de 5,9 inchi care permite afisarea intregului continut la o calitate absolut magnifica. Galaxy A40 este echipat cu un senzor foto principal de 16mpx precum si cu un senzor ultra unghi larg la 123 de grade. Cu bateria sa de 3100 mAh cu incarcare rapida acest telefon te va urma peste tot de-a lungul intregii zile. Echipat cu 4GB memorie vie si stocare interna de 64 GB, Galaxy A40 va excela in toate sarcinile efectuate zi de zi.

Samsung Galaxy A50. Cu un ecran panoramic de 6,4 inchi Super AMOLED si o baterie de 4000 mAh cu incarcare rapida, Galaxy A50 ofera performante mai bune spre deosebire de A40. Mandru de cei trei senzori situati pe partea dorsala, aparatul foto cu care este dotat telefonul A50 iti va permite sa obtii clisee la un alt nivel. Spre deosebire de A40, Galaxy A50 este echipat cu un senzor de amprente digitale situat sub ecran.

Samsung Galaxy A70. Galaxy A70 este dotat cu un ecran mare, de 6,7 inchi si cu o baterie de 4500 mAh cu incarcare rapida. Dispune de o camera foto tripla (32+5+8mpx) si de un senzor pentru unghi inalt. La fel ca si A40 si A50, Samsung Galaxy A70 dispune si el de un senzor de amprente digitale situat sub ecran. Cu 6Gb RAM si 128 GB capacitate de stocare, Galaxy A70 este mai mult decat pregatit pentru o utilizare intensa.

Samsung Galaxy A80. Galaxy A80 este cel mai recomandat smartphone din gama A pentru o utilizare profesionala. Este dotat cu un aparat foto rotativ. Aparatul foto triplu gliseaza si pivoteaza pentru a capta cat mai bine cu putinta tot ce se petrece in fata si in spatele tau. Galaxy A80 este dotat cu un ecran Full HD+ Super AMOLED de 6,7 inchi si nu are breton. Este dotat cu 8GB RAM, 128 GB spatiu de stocare, este DUAL SIM si are o baterie de 3700 mAh cu incarcare rapida.

Lasă un răspuns